• 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg

 

MOTTOÎMPREUNĂ ÎMPOTRIVA VIOLENȚEI!  

img6  img21  img7                                                   

ELEVII LICEULUI „TIMOTEI CIPARIU” DUMBRĂVENI, JUD.SIBIU

SPUNE STOP! VIOLENȚEI ÎN ȘCOALĂ!

          Proiectul educațional ”Spune STOP violenței în școală” a fost  realizat de elevii Liceului Timotei Cipariu Dumbrăveni, în cadrul Campaniei: 19 Zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor.

         Obiectivul principal al proiectului a fost stimularea entuziasmului elevilor, de la preșcolari la liceeni, de a se implica în formarea unui comportament non-violent; îmbunătățirea comunicării; reducerea formelor de violență fizică și verbală în mediul școlar; conștientizarea elevilor privind efectele violenței, care pot afecta siguranța mediului școlar și stimularea imaginației și a creativității elevilor în realizarea materialelor de prevenire a violenței.

         Proiectul a fost inițiat de elevii clasei a XII-a Servicii, coordonați de d-na dirigintă prof. Oprișor Stela în colaborare cu elevii clasei a XI-a Servicii, diriginte prof. Costache Margareta; elevii clasei a III-a, coordonați de d-na învățătoare Savu Alina și preșcolarii de la Grădinița nr.1, secția română, maghiară și germană, coordonați de doamnele educatoare Dîrloșan Corina, Suciu Ioana, Marcoș Anamaria și Todea Carmen.

Diversitatea activităţilor desfăşurate  în perioada 12.11.2018 - 19.11.2018:  Workshop cu tema: Spune NU violenţei!; Atelier de creaţie artistică în care s-au realizat afişe, postere şi desene cu mesaje anti-violenţă, au evidenţiat implicarea activă a elevilor în formarea unei atitudini preventive de stopare a violenţei împotriva copiilor şi a tinerilor şi implicit în formarea unui comportament non-violent.

Deci: NU FII VIOLENT! FII TOLERANT!

Şi nu uita: VIOLENŢA NU TREBUIE SĂ NE DECIDĂ VIITORUL!

 

  • img1
bootstrap carousel by WOWSlider.com v8.7

« Înapoi la Activități Extrașcolare